“Ups lam” i engen

Jeg har prøvet det en hel del gange efterhånden og bliver altid lige overrasket. Pludselig går der et lam rundt i en flok får, hvor der ikke skal komme lam. Jeg ser mig omkring og tænker: “hvor kommer den fra?”. Den burde ikke være her, men når jeg så har knebet sig selv lidt i armen og pudset brillerne må jeg bare konstatere at den er her og at det efter al sandsynlighed er et af mine får, som har født den og passer den.   “Ups lam” trives altid meget fint. De går det forkerte sted og har ingen opmærksomhed fået, hverken ved fødslen eller efter. Foderet er ikke tilpasset diegivende får, men det ved “ups lam” ikke. De gror bare.

20160829_193935-copy

Men at finde ud af, hvem der er moderen – det er svært 20160829_194010

Jeg stod lidt og ventede om der kom et får, som var oprigtig interesseret, men det gjorde der ikke.

Skulle man måske gå over til at lave endnu flere “ups lam”?

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *