Handelsbetingelser

Alle handler på denne side foregår mellem dig som kunde og Hedelam. Når du køber en vare over hedelam.dk er Hedelam ansvarlig for at varen bliver leveret til din adresse.

Priser og betaling
Alle priser er med dansk moms og eventuelle afgifter. Der tages forbehold for pris- og trykfejl samt udsolgte varer. Al aftaleindgåelse sker på dansk. Vi modtager betaling med Dankort eller VISA/Dankort over et sikkert betalingssystem. Priserne er i DKK og vises inkl. 25 % moms. Vinja.dk anvender et betalingssystem fra Epay. Kommunikationen med dette betalingssystem er testet og godkendt af NETS/PBS. Alle kortdata sendes krypteret.
Bestilling
Når du bestiller varer på hedelam.dk skal du oplyse navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse. Du skal vælge betalingsform og gennemføre betalingen. Herefter modtager du en ordrebekræftelse af din bestilling via e-mail. Når beløbet er indgået på vores konto sendes varen. Desuden oplyser vi hvornår du får varen

Når du bestiller hos Hedelam vil du altid modtage en kvittering/ordrebekræftelse pr. e-mail.

Levering
Leveringsgebyret er afhængigt af hvilken varer du køber.   Der leveres i hele Danmark undtagen til ikke-brofaste øer samt enkelte postnumre. Hvis du bestiller fersk lammekød er leveringstiden mellem 7-14 dage, da vi først skal slagte dyrene og derefter  og leveret til din adresse. Vi slagter ugentligt hvilket er grunden til denne leveringshorisont.

Vi tager ikke noget for at pakke din ordre og heller ikke for emballagen. Emballagen er efterfølgende din ejendom og skal således ikke returneres. Emballagen er inkluderet i leveringsgebyret, og der vil derfor ikke være nogen form for depositum eller lignende.

Dine varer leveres foran din hoveddør, medmindre andet er aftalt.

Ønsker du levering andre steder end foran din hoveddør, bedes du venligst sørge for, at det er muligt for vores chauffør at komme frem til stedet. Er der oplyst, så chaufføren kan se gangarealet? Er din hund ude om natten? Er døren til skuret låst op?
Hvis varen mod forventning ikke leveres på det aftalte tidspunkt, skal du som køber hurtigst muligt ringe på telefon 29627129 eller sende en mail til aase@hedelam.dk. For dem der får leveret i dagtimerne, er fristen den efterfølgende morgen kl. 9.00. Hedelam kompenserer herefter for varen ud fra en individuel vurdering af den enkelte situation. Har du som køber ikke gjort opmærksom på den manglende levering enten telefonisk eller på e-mail senest kl. 18.00 (9.00 for dagsleverancerne) på leveringsdagen, bortfalder Hedelams erstatningspligt.
Udsolgte varer
I tilfælde af at et produkt er udsolgt eller udgået, vil beløbet for det pågældende produkt blive fratrukket den endelige faktura. Ved betaling med bankoverførsel har du også mulighed for at få efterleveret udsolgte produkter sammen med din næste ordinære ordre.

 

Afbestilling
Afbestilling kan foretages på telefon: 23931172eller på e-mail til aase@hedelam.dk skal foretages minimum 2 dage før leveringsdagen.
Fortrydelsesret
Bemærk, at der ikke ydes fortrydelsesret på ferske fødevarer, jf. Forbrugeraftalelovens § 9, stk. 2, nr. 1.
Reklamationsret
Den almindelige reklamationsret efter Købeloven er gældende, men den er begrænset til varens naturlige holdbarhed. Er du som køber ikke tilfreds med en ferskvare, skal du hurtigst muligt og SENEST KL. 18.00 PÅ LEVERINGSDAGEN ringe på telefon 23931172eller sende en mail til  aase@hedelam.dk de, der får leveret i dagtimerne, er fristen den efterfølgende morgen kl. 9.00. Hedelam.dk kompenserer herefter for varen ud fra en individuel vurdering af den enkelte situation. Den fejlbehæftede vare skal returneres til Hedelam efter aftale pr. telefon eller e-mail. Bemærk dog, at der stadig skal gives besked om reklamationen på mail eller via telefon inden afsendelse. Kun herved kan du få oplyst mærket til forsendelsen.

Dataregistrering
Når du sender en bestilling til os, skal du oplyse navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse.
Vi har brug for disse oplysninger for dels at kunne holde dig informeret om din bestilling, dels at kunne levere varerne til dig. Oplysningerne gemmes forsvarligt i henhold til gældende dansk lovgivning.
Alle de oplysninger, vi registrerer, behandles fortroligt og i henhold til persondataloven. Da bogføringsloven kræver det, gemmes disse oplysninger i 5 år.

Alle informationer bliver opbevaret forsvarligt i krypteret form. Ligeledes sendes persondata frem og tilbage krypteret
Oplysningerne vil ikke blive solgt, videregivet eller på anden måde overdraget til tredjepart. Som registreret har du altid ret til og mulighed for indsigt, ligesom du kan gøre indsigelse mod en registrering. Har du spørgsmål, er du altid meget velkommen til at skrive eller ringe til os.
hedelam.dk anvender en sessionsbestemt cookie til at holde styr på de varer, du har lagt i din indkøbskurv. Denne cookie slettes automatisk, når du forlader hjemmesiden.
På hedelam.dk anvender vi endvidere analyseværktøjer til at gennemgå trafikdata i form af logfiler fra vores hjemmeside. I den forbindelse lagres der ingen oplysninger om din person.
Formålet med disse analyser er udelukkende at rette de mulige tekniske fejl, der kan forårsage, at vores kunder får vist en fejlmeddelelse eller lignende samt at optimere navigation og virkemåde på den mest hensigtsmæssige måde.

Med venlig hilsen
Hedelam