Ulveangreb

Fortsættelse på historien om ulveangreb

Søndag d. 11. august kørte vi en tur mellem fårene.  I den fjerneste del af marken som er på 10 ha og har en længde på ca. 400 m, så vi krager og kunne se at der lå et får.  Da vi kom derhen fandt vi ganske rigtig et dødt får. Den havde blod ud af øjnene og blod fra bid på halsen. Åbnet i maven. Ærgerligt og mærkeligt? Jeg har før set lam  bidt ihjel, men her var der tale om et får på 70 – 80 kg.  Så opdagede vi endnu to døde får, som havde ligget der længere tid.   Alle lå på samme måde.

Mandag d. 12. august  kl. 10.30 fandt jeg så dette døde får. Vildtkonsulent Svend Hansen kom og så på fåret og vi venter nu på svar fra en DNA test, som skal fortælle om det er ulv eller hund vi har med at gøre.

september 2013: Idag kom svaret fra DNA: Det er en ulv vi har haft besøg af. Den samme hanulv har to dage i træk dræbt får hos os. Og i mellemtiden har to kollegaer i området mistet får og lam. Det er blevet til 11 døde og mindst 2 skambidte, hvoraf den ene måtte aflives. Det bliver nye forhold at være fåreavler under!

ulveangreb1

ulveangreb2

ulveangreb3

ulveangreb5

ulveangreb8

ulveangreb7

ulveangreb6

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *