Lammespyd i ovn med lammefars og pistacienødder

Lammespyd i ovn med pistacienødder blandet i lammefarsen.

Denne opskrift bruger vi pistacienødder som fint knust bliver blandet i farsen istedet for mel.

Ingredienser lammespyd: (Husk spyd, Jeg har brugt nogle træ grillspyd i denne opskrift)

  • 500 gram hakket lammekød (Dansk Lammekød)
  • 1 æg
  • 1 revet økocitron
  • salt
  • peber
  • Mild chili
  • 200 g pistacie nødder

Riv citron skallen og pil pistacienødderne. Jeg brugte en stavblender til at knuse pistacienødderne, til en slags grov mel. Hvis du bruger en stavblender, så vær opmærksom på at “afskærme” hvis du f.eks. blender i en skål.

Du blander ingredienserne, æg, kød og krydderier og ælter farsen. Nu former du farsen om nogle spyde. Lammespyd i ovn, skal have sammenlagt 20 minutter ved 180 grader. Vend dem efter 10 minutter, så de får varme fra begge sider.

Jeg serverede disse lammespyd med couscous og en god salat med tomater og feta.DSC_0196 DSC_0875

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *