Inspirationstur igennem det sydengelske køkken

Parmesan og urte paneret lammechops serveret på en “seng” af kartoffelmos og sautteret spinat med rødvins og mintsauce.

Lammechops, som jeg vælger at kalde dem. Jeg forbinder lammekoteletter med en anden udskæring. Derfor vælger jeg at kalde dem lammechops i mangel på bedre ord. De er skåret ud af lammefilet, et kanon godt stykke kød. Den sprøde panering giver en fin kontrast i konsistensen. Saucen var en sødlig og frisk kombination af mint og rødvin, der går perfekt til en smør tung kartoffelmos.

Langtidstegt lammeskank, med kartoffelmos, ærter gulerødder og bønner

Indisk anrettet lammekød og and, stærkt chili krydret. British curry, som det bliver kaldt.

Stonehenge i Sydengland.

Skrevet af Andreas Svendsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *