Hedelam på Restaurant Fakkelgaarden

Jeg var på besøg hos Fakkelgaarden, som har Hedelam på menu’en i denne periode. Det kom der denne billedeserie ud af. Her kan du se hvordan køkkenchef Esben Krogh arbejder med det ferske lammekød, det var en fornøjelse at se hvordan han tryller med de gode råvarer.

Restauranten køber hele lam, så direkte fra bondegården som det nærmest er muligt. De bliver kørt fra gården mandag morgen til et lille lokalt slagteri, herfra bliver de leveret til Fakkelgaarden om tirsdagen.  I køkkenet har de en planen for alle de mange udskæringer, lammet består af. Udfra en filosofi om at give gæster en spændende smagsoplevelse med udskæringer man ikke nødvendigvis normalt har til rådighed, samt for at reducere madspild.

Besøg Restaurant Fakkelgaardens hjemmeside her.

DSC_0999DSC_1032DSC_1038DSC_1042 DSC_1044 DSC_1049 DSC_1051DSC_1052 DSC_1055 DSC_1060 DSC_1062 DSC_1063 DSC_1068 DSC_1072 DSC_1074DSC_1026DSC_1020DSC_1024DSC_1085DSC_1098Hedelam på Restaurant FakkelgaardenDSC_1107

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *