Fødsler for fuldt skrald!

Mandag d. 19. februar   skete det endelig, at Kirsten fik sine hvalpe! Seks styk; fire hanner og to tæver, der alle har det godt. Som nævnt var vi meget spændte på, hvordan det hele skulle komme til at gå, da det er Kirstens første kuld, men hun klarede det hele med bravur og er en alletiders mor, som kun har sine hvalpes bedste i hovedet.

På ”fødegangen”, hvor Kirsten ligger, er der nu også virkelig blevet travlt med lam! Fårene må have hørt vores snak om at komme i gang med læmningen, for nu kommer lammene næsten hurtigere, end vi kan følge med! 😉 Vi har i denne læmning fået forbedret flere ting, så vi nu for eksempel har et rigtig velfungerende bokssystem, der betyder, at det daglige arbejde med fodring, strøelse, vand mv. er blevet noget nemmere.

Udtrykket ”det sorte får i familien” har fået sig en bogstavelig betydning hos Hedelam, da der den anden aften kom et lille sort vædderlam med hvid pande til verden J Langt de fleste lam er hvide, så et sort en af slagsen springer altså i øjnene på den positive måde – derudover er han en fræk én af slagsen, der ikke holder sig tilbage med at udforske verden! 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *