Charlotte Roager – ny medhjælper og skribent på Hedelam

Foto: Rikke Roager

 

Tekst: Charlotte Roager

Som tidligere oplyst på facebook har Hedelam og Rikke Roagers Fotografier indgået et samarbejde. Samtidig blev det nævnt, at ”Charlotte Roager” snart skulle begynde at skrive for Hedelam. Og det sker så nu.

Min baggrund er mange gode oplevelser og erfaringer med børn og unge gennem min uddannelse som lærer og ergoterapeut.

Jeg har altid været glad for og interesseret mig for dyr. Gennem hele livet har jeg haft mange af slagsen. Først som barn og senere som voksen og gift og mor til tre dejlige børn har vi som familie nydt at være sammen om fællesskabet med, glæden ved og arbejdet med dyrene.

I vores hjem har vi haft stort set alt fra kaniner til jordegern til øgler og firben – og gerne mange forskellige dyr ad gangen.

Efterhånden som børnene blev større blev dyrene det også, og besætningen består nu af heste, hund, katte og gæslinger.

Jeg har altid haft stor lyst til at arbejde med dyr og glæder mig over, at jeg nu har fået muligheden på Hedelam. Her kan jeg kombinere min interesse for dyrene og arbejdet med dem med min skrivelyst.

Min baggrund er jo ikke fåreavler, og selvom jeg har haft med mange dyr at gøre, er får og lam et nyt område for mig.

Livet som fåreavler er derfor ikke almindelig hverdag og basal viden for mig. Det er tværtimod et for mig ubeskrevet blad, som jeg nu skal i gang med at opleve, lære om og beskrive.

Det betyder også, at jeg måske vil se nogle ting fra andre vinkler og stille spørgsmål og undre mig over det, jeg oplever, netop fordi jeg ikke har kendskab til området.

Og jeg er nysgerrig efter at opleve og vide mere og jeg tænker, at det er der måske også andre, der er. Derfor glæder jeg mig også til at dele min nye viden, mine refleksioner, erfaringer og oplevelser med jer, der har lyst til at læse det og se de tilhørende billeder.

Så nu er det mig, der går til tasterne for på forskellig vis at skrive om, hvad der rører sig på Hedelam. -Og mine besøg på Hedelam har vist, at der rører sig rigtig meget – Idéerne til hvad jeg gerne vil skrive om er allerede mange – så nu er det bare med at komme i gang ……

Jeg er blevet godt modtaget af alle på Hedelam og som det ses på billedet har Pedro også modtaget mig med åbne arme………