Kundetilfredshed og -tips
Jeg fik en dejlig mail og dette billede fra en kunde, som har købt et spædlam. To måneder gammelt. Slagtet vægt 12 kg – kom lige fra moderen, med mælk i tarmene. Han skrev:
“Tak for et rigtigt godt lam. Det var en virkelig god madoplevelse ”
Jeg spurgte lidt ind til hvordan han havde krydret lammet, hvor længe det var på grillen og hvor mange mennesker der var om at spise den:
“Det eneste jeg gav den var fint middelhavs salt, og rigeligt af det. Vi snakker om ihvertfald 2-3 fulde håndfuld fordelt over hele lammet.
Det er synd at give den andet, for smagen er meget blid, slet ikke den der lamme smag.
Der blev brugt cirka 20 kg kul, og den var på i cirka 3,5 timer. Lammet var 12 kg. Den blev stegt på en hjemmelavet rotisseri. Mellem varme 2-3 timer og så direkte kul under den de sidste 30 min for at få skorpen.
Vi var 8 voksne og 6 børn, og der var lige en kølle tilbage til næste dag.
Jeg er ked af jeg ikke fik taget billeder af selve udskæringerne, men desværre vi var for sultne hehe.
Jeg lover næste gang jeg tager billeder af hele processen ”